2016-07-07 23:39:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma könnyen ismerkedik

Napi horoszkóp július 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Remekül érzi magát a bőrében, közben viszont hajlamos megfeledkezni a kötelességeiről. Vigyázzon jobban az állására! Azt hiszi talán, hogy senki nem veszi észre, ha hibázik néha, ez azonban nincs így, ma sajnos kiderülhet, ha elmulaszt valamit!

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Rák jegyében áll, ez segít elsimítani a problémákat a párkapcsolatában. A legfontosabb az őszinteség! Ha hajlandó mélyen magába nézni, és bevallani önmagának is, hol hibázott, akkor hamar túljuthatnak a konfliktuson.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A mai nap végre megnyugvást hoz önnek. Főleg, ha nem engedi el a füle mellett egy jó barátja, vagy kollégája okos tanácsát. Jobb, ha segítséget kér egy nehéz feladathoz, egyedül nem biztos, hogy be tudja fejezni. Este elégedetten zárhatja a napot.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha teheti, ma már ne fogjon hozzá semmilyen fontos dologhoz. Inkább regenerálódjon, merítsen erőt magának. Elkövet néhány apró hibát, de nem lesz komoly következménye, mert időben észreveszi a tévedését!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Lassabban halad munkáival, mint ahogyan tervezte, de felesleges siettetni a dolgokat. Egyébként is itt van az ideje, hogy lazítson egy kicsit, és most meg is engedheti magának, igazán nyugodt a légkör a munkahelyén, sokan szabadságon vannak!

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bár ön alapvetően zárkózott típus, ma könnyen és szívesen ismerkedik. Ha egyedülálló, akkor ma semmiképp se maradjon otthon, mert megismerkedhet valakivel, aki épp olyan, amilyen partnert elképzelt magának!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A mai nap akkor lesz igazán szép, ha nem végez sürgős dolgokat. Ragaszkodjon az időbeosztásához, ne engedjen senkinek beleszólást. Amint mindennel végez, nagyszerűen fogja érezni magát!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Ha nem szeretne belevágni egy kockázatos manőverbe, ne hagyja rábeszélni magát erre. Fordítson több időt egészsége megőrzésére, mert a sok stressz és rohanás következményekkel járhat.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ma megismerkedhet valakivel, aki egy bizonyos dologban tovább tudja segíteni. Vigyázzon azonban, hogy mit és mennyiért vállal. Később megbánhatja, ha rosszul méri fel az erejét.

Bak: XII. 22. - I. 19.
A fontos találkozókat délutánra szervezze, délelőtt inkább a rutinfeladatokat kellene elvégeznie. A munkatársa olyan információkat oszt meg önnel, amelyek nem igazán tartoznak önre. Ne adja tovább ezeket senkinek!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Bár az események felpörögnek, vigyázzon, ne terhelje túl magát. Egyáltalán nincs szükség arra, hogy idegeskedjen. Arra meg pláne nincs, hogy hétvégén is a munkahelyi gondokon rágódjon…

Halak: II. 19. - III. 20.Kedvező hírek jutnak tudomására. Használja ki helyzeti előnyét, és mielőbb tegyen lépéseket! Pénzügyileg nem várt haszonnal járhat ez az ügy. Nagy az esélye annak, hogy ma új kapcsolatot alakítson ki, úgyhogy este menjen társaságba!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: